Un betiv a ramas intepenit intr-un scaun de toaleta

Apropo.ro / 17.10.2011, 16:39
Un betiv a ramas intepenit intr-un scaun de toaleta
Un britanic de 26 de ani a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a scapa dupa ce a ramas intepenit timp de mai multe ore intr-un... scaun de toaleta.

Dupa ce s-au „cinstit” bine, mai multi britanici au considerat ca ar fi cazul sa participe la niste „jocuri de societate”. Ideea cea mai interesanta pe care au avut-o a fost acea de a gasi obiecte in care sa le intre capul.

Nu stim ce au gasit ceilalti, dar unul dintre ei a realizat ca un scaun de toaleta din plastic ar foarte potrivit. Nu la fel de potrivita a fost urmatoarea idee care i-a venit: vazand ca n-a avut probleme in a-si baga capul, a vrut sa vada cat de mult isi poate introduce corpul.

La un moment dat, distractia s-a transformat in cosmar, atunci cand a descoperit ca scaunul, ajuns in dreptul torsului, s-a intepenit.

Dupa doua ore de eforturi, vazand ca nu poate scapa din „capcana”, tanarul a sunat la Brigada de pompieri a localitatii Durham, pentru a le solicita ajutorul, iar acestia au reusit sa-l „descarcereze” cu ajutorul unui dispozitiv de taiat.

Seful brigazii, care nu a vrut sa faca public numele „victimei”, a declarat ca dupa ce s-a interesat telefonic daca poate fi ajutat, ghinionistul a venit la sediul pompierilor insotit de un amic si de prietena sa.

Toti erau in stare de ebrietate, iar ela fost asa de fericit ca a fost eliberat, incat l-a sarutat pe pompierul care a facut operatiunea„, a declarat pompierul sef, adaugand ca tanarul a luat scaunul acasa, ca amintire.