Un blogger a primit 250.000 de dolari ca plata compensatorie pentru concedierea sa

Apropo.ro / 22.11.2011, 12:22
Un blogger a primit 250.000 de dolari ca plata compensatorie pentru concedierea sa
Ben Parr se numara printre cei mai norocosi bloggeri din lume, desi tocmai a fost concediat de la publicatia online caruia i-a dedicat 3 ani din viata sa, primind o plata compensatorie de 250.000 de dolari.

Ziarele, revistele, posturile tv sau publicatiile online concediaza, in ultima perioada,angajati in stanga si dreapta insa si la acestia exista acel 1% care sunt norocosi iar Ben Parr face parte din ei.

Dupa ce si-a petrecut 3 ani din viata sa scriind pentru publicatia online pe IT, Mashable, blogger-ul Ben Parr a fost concediat insa a primit o plata compensatorie de 250.000 de dolari.

Cariera acestuia era pe o panta ascendenta, incepand inca din facultate un grup de aproximativ 300.000 de membri care urasc Facebook-ul, Ben urmand sa semneze un contract nou pana in vara anului 2012, insa lucrurile s-au „stricat” in interior odata cu venirea unui nou editor sef.

Cert este ca, desi a fost concediat, Ben Parr s-a ales cu o suma frumoasa de bani, avand acum posibilitatea de a explora si alte ramuri de care nu avea timp in mod normal.