Un brazilian a ieșit singur din propriul mormânt (Video)

De: Gabriela Voicu / 14.11.2013, 11:30
Un brazilian a ieșit singur din propriul mormânt (Video)
Un bărbat care a fost găsit îngropat de viu într-un cimitir din Brazilia a fost eliberat datorită unei femei care l-a văzut încercând să iasă din groapă.

Un bărbat care a fost găsit îngropat de viu într-un cimitir din Brazilia a fost eliberat după ce o trecătoare a văzut pământul de pe mormânt mișcându-se și a auzit strigătele de ajutor ale victimei.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Descoperirea a fost făcută de o femeie care se afla la cimitir pentru a vizita mormântul unei rude, în zona Ferraz de Vasconcelos din Sao Paulo, potrivit postului brazilian Record TV.

Bărbatul care încă nu a fost identificat reușise singur să iasă parțial din mormânt, dar încă era îngropat până la piept când autoritățile au intervenit pentru a-l ajuta, scuturând pământul de pe corpul său.

Brazilianul are probleme psihice, potrivit declarațiilor nepotului său pentru Record TV, dar nu se știe cum a ajuns să fie îngropat de viu. O ipoteză este că el a fost atacat și bătut până când și-a pierdut cunoștința, apoi a fost aruncat în groapă de agresori.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi tratament și a fost pus în legătura cu un psihiatru.