Un brazilian declarat mort a venit la propria înmormântare… viu

De: Gabriela Voicu / 24.10.2012, 17:00
Un brazilian declarat mort a venit la propria înmormântare... viu
Cadavrul unui brazilian în vârstă de 41 de ani a fost identificat la morgă de familia lui. Cel puțin așa au crezut ei...

Familia unui brazilian declarat mort nu și-a dat seama că au identificat cadavrul altcuiva până în momentul în care „decedatul” a apărut la propria înmormântare.

Rudele lui Gilberto Araujo, în vârstă de 41 de ani, spun că nu îl mai văzuseră pe bărbat de patru luni când au identificat cadavrul cuiva care semăna cu el.

Araujo a aflat de la o cunoștință că va fi îngropat și a sunat un prieten care fusese invitat la ceremonie. Cu toate acestea, familia brazilianului a refuzat să creada că el este înca viu, așa că bărbatul s-a văzut nevoit să vină la propria înmormântare.

Necunoscutul decedat seamănă cu Gilberto Araujo

Fratele lui Araujo spune că rudele îl văd foarte rar și află doar ca el își schimbă domiciliul des, așa că nu ar fi fost surprinși dacă rămășițele defunctului care semăna cu el și pe care l-au identificat recent să fi fost ale brazilianului.

După ce el și-a convins familia că trăiește, corpul celuilalt bărbat a fost predat poliției, care acum încearcă să îi afle identitatea.