Un bucatar din New York a preparat branza folosind laptele sotiei

Apropo.ro / 10.03.2010, 15:05
Un bucatar din New York a preparat branza folosind laptele sotiei
Un bucatar din New York este obisnuit sa atraga atentia clientilor cu delicatesele sale, insa de data aceasta, a depasit barierele senzationalului.

Daniel Angerer, bucatar de restaurant, a preparat folosind
laptele sotiei sale o delicatesa de branza, dupa cum o denumeste
el.

Mommy’s Milk Cheese” este denumirea
produsului, preparat din
lapte
uman.

Daniel si sotia sa, Lori, detin restaurantul newyorkez, iar
ideea nastrusnica le-a venit in momentul in care Lori o alapta pe
fetita lor, acum in varsta de 10 saptamani. Sotia sa avea destul
lapte cat sa hraneasca si multi alti bebelusi, si decat sa il
iroseasca, ei s-au gandit sa faca ceva cu el care sa fie si de
folos.

laptele uman este tinut la frigider

Daniel pastreaza recipientele cu laptele
uman la frigider

Ei si-ar fi dorit sa doneze lapte matern catre bebelusii din
Haiti, insa analizele laptelui se fac greu, iar procesul este unul
mai lung. Astfel, cei doi soti au abandonat ideea.

Dupa ce luna trecuta au incercat in premiera noua reteta de
branza, el a postat pe blogul personal noua sa delicatesa din lapte
uman.

Unii s-au aratat intrigati de reteta (bucatica de branza
incrustata cu suc de artar caramelizat si cu struguri concord), in
timp ce altii au fost foarte interesati (probabil ca sotiile lor se
confruntau cu aceeasi problema). Acesta nu se supara si crede ca
cei care inca nu au gustat noua sa inventie nu au de unde sa stie
cum este. Cei care insa au gustat din preparatul sau spun ca
seamana la gust cu o oricare alta branza. Daniel o
recomanda pentru ca este 100% naturala
.

Daca doriti sa o incercati acasa gasiti aici reteta.