Un „caine rosu” are sufletul impartit intre Steaua si Fiorentina

Apropo.ro / 30.09.2008, 11:36
Un
Goalkeperul lui Dinamo a declarat ca se va imparte diseara intre fosta sa echipa, Fiorentina, si romanii de la Steaua.

Goalkeperul lui Dinamo a declarat ca se va imparte diseara intre fosta sa echipa, Fiorentina, si romanii de la Steaua.

Lobont crede ca ros-albastri au sanse egale cu Fiorentina in meciul de diseara, mai ales ca Steaua are o experienta mai mare in Europa decat echipa lui Adrian Mutu.

"Sunt 50-50 sanse. Steaua are avantajul experientei din Champions League. Si Fiorentina este o echipa puternica. 2 ani la rand au terminat pe locurle 4-5. O sa fie un meci frumos, cu siguranta. Nu vreau sa comentez rezultatul. Sunt roman dar am jucat acolo. Am avut o perioada frumoasa la Fiorentina. Am avut parte de lucruri frumoase acolo. Sunt roman si nu pot sa tin cu Fiorentina diseara. Sunt cu sufletul impartit. Nu vreau sa supar pe nimeni. Daca ar castiga Steaua nu ma supar. De partea cealalata e Adi Mutu si e roman. Pe langa Mutu mai e si Gilardino care poate pune probleme Stelei. Ceilalti jucatori cu care formeaza o echipa puternica. Daca ne referim la Steaua, ea este obisnuita cu atmosfra vulcanica, a jucat multi ani in Europa." a spus Lobont la televiziunea gazetei.

Partida dintre Fiorentina – Steaua, din grupa F a Ligii Campionilor, se va disputa marti, de la ora 21:45 si va fi transmisa in direct de ProTV.

Imagine: Mediafax Foto