Un cântăreț și-a ucis colegii de trupă și s-a sinucis după ce a fost concediat

De: Gabriela Voicu / 12.11.2013, 15:15
Un cântăreț și-a ucis colegii de trupă și s-a sinucis după ce a fost concediat
Un muzician și-a împușcat colegii de trupă și apoi s-a sinucis pentru că i s-a cerut să părăsească formația în care cânta.

Un muzician și-a împușcat colegii de trupă și apoi s-a sinucis pentru că i s-a cerut să părăsească formația. 

Ali Akbar Mohammadi Rafie este numele basistului iranian care și-a ucis colegii în New York, luni, după ce a intrat în apartamentul lor din East Williamsburg. 

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Două dintre victime, Sourosh Farazmand (chitarist), în vârstă de 28 de ani, și Arash Farazmand (toboșar), de 27 de ani, erau frați și cântau în trupa Yellow Dogs. Rafie a făcut parte anterior din trupa iraniana Free Keys și îi cunoștea de ani buni pe cei doi frați.

Cântărețul Ali Eskandarian, în vârstă de 35 de ani, a fost de asemenea ucis. Cei trei se aflau într-un apartament închiriat și au fost împușcați în camere diferite. Rafie fusese recent exclus anul trecut din trupa Free Keys după ce furase bani și apoi a intrat în depresie. El a cântat apoi alături de Yellow Dogs, dar nu a fost acceptat ca membru oficial.  

Trupa Yellow Dogs

Managerul Ali Salehezadeh a declarat că Rafie, în vârstă de 29 de ani, nu mai comunicase cu foștii săi colegi de trupă de câteva luni, din cauza unor dispute, dar toată lumea a crezut că tensiunile se rezolvaseră.

Criminalul înarmat a intrat în apartament coborând de pe acoperișul clădirii și a fost oprit inițial de un membru al trupei, care cândva îl dăduse afară din casă. Lupta dintre ei a rezultat și cu împușcarea unui vecin în braț, acesta fiind ulterior internat. După ce și-a ucis foștii colegi, Rafie s-a întors pe acoperiș și s-a împușcat în cap.

Trupa rock Yellow Dogs formată în Iran părăsise țara și se stabilise în SUA pentru că acolo nu aveau libertate de exprimare. Al patrulea membru al trupei este  Koory Mirzeai (26 de ani), care se afla cu prietena lui în altă parte în momentul masacrului.