Un celebru designer român, snopit în bătaie de două femei – FOTO

De: Cristiana Trifu / 13.08.2018, 15:11
Un celebru designer român, snopit în bătaie de două femei - FOTO
Designerul român Stephan Pelger a fost bătut cu bestialitate la Cannes.
Acesta a fost snopit în bătaie de două femei, la Cannes, în Franţa. Mai mult de atât, creatorului de modă i-au fost furate bunurile.
 
„Azi dimineaţă, la ora 9AM, după o seară petrecută în club, ceva inimaginabil s-a întâmplat. Ştiu că poate nu e de interes pentru voi, pentru Facebook sau Instagram, dar sunt atât de speriat şi scriind poate pot trece mai uşor peste acest teribilă întâmplare petrecută la Cannes! Două femei au sărit dintr-o maşină, m-au tras în ea şi au condus până într-o parcare…m-au bătut cu picioarele până m-au lăsat inconştient şi m-au aruncat pe un deal, doar cu pantalonii pe mine! Mi-au furat tot, dar nu asta e ideea! Voi rămâne cu această imagine şi voi fi speriat! După ce am fost găsit de o femeie, paramedicii au venit, am mers la spital şi mi-au fost puse câteva copci în zona capului. Poliţia a fost de ajutor şi s-a purtat foarte frumos cu mine, la fel şi prietenii, care au fost alături de mine. Sunt recunoscător că sunt în viaţă după această tentativă de omor, iubesc în continuare Cannes-ul şi mă voi întoarce aici, dar voi rămâne cu această imagine în minte! Trebuia să scriu aceste rânduri, mă simt eliberat acum şi mă simt fericit că trăiesc! Mulţumesc îngerului meu păzitor!”

Născut la Braşov, într-o familie de origine germană, renumitul designer Stephan Pelger a început să cocheteze cu moda încă de la vârsta de 10 ani. La 13 ani avea deja primul său job creativ, decorarea vitrinelor unui magazin de lux din Braşov, urmând ca peste câţiva ani să îşi susţină lucrarea de diploma la Fashion Institute din Viena chiar pentru acelaşi brand. Considerat designerul preferat al Primei Doamne a României, dar şi al Principesei Margareta a României, designerul nu s-a limitat doar la înalta societate, şi a lansat de curând linia Basic by Stephan Pelger, adresată tuturor femeilor. Interesul său pentru femeia obişnuită a fost cel care a contribuit la desemnarea lui ca jurat în cadrul emisiunii “Descoperă-ţi frumuseţea”, reality show ce va fi lansat în curând, la Antena Stars.