Un chinez și-a tăiat penisul dintr-un motiv incredibil

De: Gabriela Voicu / 31.10.2013, 15:30
Un chinez și-a tăiat penisul dintr-un motiv incredibil
Un chinez a ajuns la spital după ce și-a tăiat penisul, considerând că organul său genital nu îi mai era de folos, din moment ce nu-și putea găsi o prietenă.

Yang Hu, din orașul Jiaxing, a ajuns la spital după ce și-a tăiat penisul, considerând că organul său genital nu îi mai era de folos, din moment ce nu-și putea găsi o prietenă.

Bărbatul în vârstă de 26 de ani se afla într-o depresie adâncă când și-a tăiat penisul, motivând ulterior la spital că nu avea ce să facă cu acesta, potrivit mirror.co.uk. 

Când a ajuns la spital, Hu a realizat că a uitat să aducă și organul, așa că s-a întors cu bicicleta acasă și apoi la spital, însă doctorii i-au spus că era prea târziu și că penisul său nu mai putea fi salvat.

El și-a taiat penisul 

Prietenii bărbatului au spus că Yang Hu era deprimat de când se mutase în Jiaxing și că, din cauza programului lung de la serviciu se îndoia că mai putea întâlni o femeie.

De asemenea, aceștia i-au criticat pe medici, spunând că dacă i-ar fi pus lui Hu o ambulanță la dispoziție, poate că penisul său ar fi putut fi salvat.