Un concurent cântă şi îi face masaj Deliei la „X Factor”

De: Cătălina Matei / 13.10.2016, 14:00
Un concurent cântă şi îi face masaj Deliei la „X Factor”
Surprizele pentru juraţi nu se opresc niciodată la audiţiile „X Factor”. Aflaţi în căutarea celor mai buni concurenţi cu care să îşi formeze grupele, juraţii au parte şi de momente la care nu se aşteaptă.

Este şi cazul lui Marius, un concurent care vinerea aceasta se prezintă în faţa juraţilor ca fiind kinetoterapeut, dar îndrăgostit de muzică. Emoţionat din cale afară, acesta va accepta provocarea de a-i face masaj Deliei în timp ce cântă: „Ai contracturi, Delia”, va concluziona acesta, recunoscând, spre uimirea celor patru juraţi, că este primul masaj pe care îl face. „Ce fel de kinetoterapeut este dacă nu a mai făcut masaje?”, se întreabă Delia, de-a dreptul năucită de acest moment. Cum va fi numărul pregătit de Marius şi, mai ales, cum va suna acesta şi cum va fi votat de juraţi, telespectatorii Antena 1 vor afla vinerea aceasta de la 20.30. la „X Factor”.

În aceeaşi ediţie, o concurentă îl va face pe Horia Brenciu să o întrebe imediat după încheierea melodiei interpretate dacă nu vrea să colaboreze cu el – „Nu vrei să cânţi cu orchestra mea?, o va întreba acesta – în vreme ce o alta îl va impresiona teribil pe solistul de la Carla’s Dreams – „De trei ori mi s-a făcut pielea de găină. Au fost trei momente care chiar nu mă aşteptam să fie aşa de bune”, i-a spus acesta. Vineri seara scena „X Factor” va primi tineri dornici de afirmare, unii dintre ei curajoşi şi care mărturisesc că se văd deja în finală. O trupă din Chişinău, doi băieţi şi o fată, care au ales să poarte haine pictate de ei, îl va face pe Răzvan Simion să se întrebe dacă cei din oraşul acesta umblă toţi pictaţi, făcând referire la juratul misterios de la Carla’s Dreams, în vreme ce Aldo, un tânăr aspirant la un loc în etapa următoare a show-ului le va mărturisi juraţilor că a avut ocazia să cânte într-un mic bar din Chicago alături de Bill Porter, trombonistul principal din orchestra lui Sinatra.