Un concurent Chefi la cuţite a implicat armata într-un SCANDAL MONSTRU

De: Cristiana Trifu / 03.05.2018, 16:10
Un concurent Chefi la cuţite a implicat armata într-un SCANDAL MONSTRU
Un scandal monstru a fost declanşat de un concurent al emisiunii Chefi la cuţite! Acesta s-a lăudat în cadrul preselecţiilor că a absolvit Liceul Militar apoi Academia Militară şi că a participat la 5 misiuni internaţionale în teatre de război.
Tolnai Miklos susţine că la 26 de ani, în timpul unei misiuini în Afganistan a fost grav rănit, iar timp de trei luni s-a aflat în comă suferind 85 de fracturi, fiind operat în baza militară americană din Germania, Ramstein.  Miklos a mai precizat că a fost trecut în rezervă, iar pentru sacrificiul său primeşte o pensie umilitoare de 360 lei lunar, scrie ziuaconstanta.ro.
 
Poziţia oficială MApN

Referitor la aceste informaţii apărute în spaţiul public, biroul de presă al MApN a precizat că Miklos Tolnai nu figurează în evidenţele structurilor din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, nici în calitate de militar activ şi nici în calitate de militar în rezervă sau retragere.

Poziţia oficială Antena 1

Dupa difuzarea editiei de luni, 30 aprilie, a show-ului “Chefi la cutite”, Antena 1 a fost sesizata de MApN in legatura cu povestea concurentului Tolnai Miklos. Acesta a prezentat fapte si a adus acuzatii in cadrul emisiunii, care nu sunt confirmate de MApN si nici sustinute de dovezi clare ale concurentului. Regretam faptul ca emisiunea a fost folosita pentru expunerea unor fapte neadevarate. Antena 1 va lua masurile necesare conform contractului incheiat cu concurentul Tolnai Miklos, iar viitoarele editii vor fi editate, pastrandu-se numai cadrele care fac referire la aptitudinile sale in bucatarie.

Conform regulamentului si structurii show-ului, cei trei chefi jurizeaza strict farfuria care le-a fost adusa in fata, fara a sti cine este omul din spatele panoului si care este povestea lui. Evolutia concurentului in emisiune are la baza exclusiv talentul sau in bucatarie.