Un concurent de la iUmor, gol puşcă pe scenă. Reacţia Deliei – FOTO

De: Cătălina Matei / 07.11.2016, 12:57
Un concurent de la iUmor, gol puşcă pe scenă. Reacţia Deliei - FOTO
Fie că au făcut stand-up comedy, au cântat, au dansat, au oferit divertisment de calitate sau dimpotrivă, concurenţii celei de-a şasea ediţii a emisiunii jurizate de Delia, Cheloo şi Bendeac au dovedit că umorul poate îmbrăca forme dintre cele mai diverse şi poate fi despre orice.

Gherghe Gabriel a ajuns în sezonul trecut printre finalişti, iar acum s-a întors în platoul emisiunii iUmor pentru a împărtăşi juriului şi telespectatorilor noul său material de stand up. El le-a explicat acestora de ce i se pare că aproape toţi domnitorii români au nume de staruri porno, ce e cu noul obicei la nunţi de a elibera porumbei şi care i se pare motivaţia perfectă prin care să o facă pe iubita lui să parcheze maşina corect, la milimetru. Cheloo l-a sancţionat pentru că s-a luat de Tudor Gheorghe „Eu îl consider unul dintre cei mai mari artişti români. Nu l-aş lua niciodată în balon!”. Delia şi Bendeac, însă, nu au văzut nimic ofensator în momentul lui şi l-au trecut mai departe.

Mane Voicu i-a cucerit şi el pe cei trei juraţi şi a trecut în etapa următoare. Cum? Explicând cu mult umor de ce şahul este un sport rasist şi cum ar arăta atentatele la români. „M-am simţit foarte bine. Mi-au plăcut glumele de la final”, i-a spus Cheloo concurentului, în timp ce Mihai Bendeac l-a sfătuit ca data viitoare să încerce să scape de emoţii pentru că „materialul este foarte bun”.

La rândul lor, columbienii Fabian Sanchez au oferit un număr plin de energie de care s-a molipsit, în culise, şi Serban Copoţ, dar şi publicul spectator. Chiar dacă lui Cheloo i s-a părut mediocru momentul lor, ceilalţi doi juraţi au hotărât să le dea şansa de a fi votaţi de telespectatori prin intermediul aplicaţiei iUmor.

Mai departe a trecut şi Mihai Munteniţă, cel care s-a prezentat drept „îmblânzitor de intrumente” şi care a fost catalogat de Delia drept „cel mai curajos concurent de la iUmor”. Chiar dacă la început juriul a fost puţin contrariat, publicul l-a susţinut vioi atunci când a demonstrat, în schimbul hainelor de pe el, cât de bine poate cânta la diverse intrumente. Atât de bine încât practic a ajuns… gol puşcă, cu pantalonii în vine şi acoperit cu o chitară ukulele.

Gheorghe Fetean s-a dovedit specializat în glume cu… măgari! Specie în care, ca morală întortocheată a unei glume numai de el înţeleasă, l-a inclus şi pe Cheloo. Insistenţa lui pe această tipologie animală a fost catalogată de Delia drept obsesie, iar Bendeac i-a spus că dacă îi va putea spune o glumă cu un pârş (sau viezure sau orice alt animal), el îl va trece. Ceea ce nu s-a întâmplat. Nici gluma, nici etapa următoare.

 Şi cum nu există spectacol la Antena 1 fără Veronica Fermecătoarea, aceasta a venit la iUmor însoţită de  Elvis de Colentina, un domn care o place foarte mult şi cu care s-a întâlnit la „X Factor”, în trecut. Printre altele, Veronica Fermăcătoarea a povestit cum făcea „amor erotic numai cu şampanie şi miere de albine” cu Mihai Bendeac, pe care pur şi simplu îl adoră, declaraţie care l-a făcut gelos pe admiratorul Elvis de Colentina, care o va pune să aleagă, mai în glumă, mai în serios, „ori eu, ori Bendeac”. Cei doi nu au trecut mai departe, dar s-au ales cu promisiunea juraţilor de a participa la nunta lor, în cazul în care Veronica şi Elvis vor dori să-şi unească la un moment dat destinele.