Un concurent X Factor povesteşte cum l-a cunoscut pe Stevie Wonder: „Asculta muzica pe care o cântam”

De: Cristiana Trifu / 03.09.2018, 11:12
Un concurent X Factor povesteşte cum l-a cunoscut pe Stevie Wonder:
Sarcină grea, săptămâna aceasta, pentru Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr.! În cea de-a doua ediţie „X Factor”, difuzatã în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1, juraţii show-ului s-au văzut nevoiţi să cântărească prestaţia unui tânãr care a cântat în prezenţa unor mari nume ale muzicii internaţionale.

Este cazul lui Viccaro Marco, un italian care a cântat în mai multe colţuri ale ale lumii şi a vrut să ajungă şi în sud-estul Europei.  În momentul în care Marco urcă pe scenă, atât publicul, cât şi juraţii vor afla că acesta a fost ascultat pânã acum de adevãrate legende ale muzicii internaţionale. 

”Am cântat în foarte multe locuri, am umblat prin toată lumea. Cel mai mult mi-a plăcut în America. La un moment dat, eram într-un bar şi am văzut un bărbat de culoare stând retras într-un colţ. Era Stevie Wonder. Asculta muzica pe care şi prietenii mei o cântam”, povesteşte concurentul X Factor care dezvăluie faptul că l-a cunoscut şi pe Prince.
Cum se va descurca Viccaro Marco pe scena X Factor şi ce părere va avea după ce va interaţiona prima dată cu publicul român, dar şi ce vor spune juraţii despre el, telespectatorii vor afla disearã, de la ora 20.00, la Antena 1.

Tags: