Un copil a înviat la morgă, după un accident!

De: Gabriela Voicu / 20.05.2013, 16:30
Un copil a înviat la morgă, după un accident!
Un băiat de un an a socat medicii legiști când "a înviat" la morgă, după un accident teribil în urma căruia și-a pierdut familia.

O familie de musulmani din Marea Britanie a plecat în pelerinaj la Mecca și a murit într-un accident rutier petrecut în Arabia Saudită. Printre cele șase victime ridicate de la locul accidentului se număra și un băiețel de un an. La morgă, medicii au avut surpriza să constate că micuțul era grav rănit, dar totuși trăia.

Micuțul Eisa Hayat a fost unicul supraviețuitor al accidentului rutier. Este surprinzător că micuțul a rămas în viață, mai ales că de la locul accidentului a fost transportat într-un sac de cadavre până la morgă, iar medicii legiști au fost la un pas de a-l băga într-o cameră frigorifică.

Părinții decedați ai lui Eisa Hayat

Chiar când se pregăteau să facă acest lucru, medicii au observat că sacul se mișca și l-au deschis, constatând că băiatul trăia și se lupta pentru viața lui.

Salvatorii îl găsiseră pe băiețel sub trupul neînsuflețit al bunicului său, care în momentul accidentului a încercat să-l protejeze cu propriul corp. Micuțul a fost dus de la morgă la spital, unde a primit îngrijirile necesare. Acum, el are doi ani și este în grija unui unchi al său, care face eforturi ca Eisa să nu simtă că a rămas singur pe lume.