Un criminal a pacalit familia victimei sale dandu-se drept aceasta

Apropo.ro / 02.09.2011, 11:34
Un criminal a pacalit familia victimei sale dandu-se drept aceasta
Pentru ca familia victimei sa nu suspecteze ca fiul lor este mort, criminalul i-a pacalit o perioada de timp trimitandu-le poze prin e-mail-ul victimei.

Edward Younghoon Shin, un barbat care si-a omorat partenerul de afaceri, Christopher Ryan Smith, a reusit sa pacaleasca familia victimei o perioada indelungata ca acesta este in viata, folosindu-se de e-mailul victimei sale.

Totul a inceput in vara anului trecut cand familia lui Smith a primit un e-mail prin care acesta spunea ca se va duce in Africa intr-o aventura care includea si zboruri cu parapanta, sand boarding, opriri prin Africa de Sud, Congo, Rwanda si altele.

Fiind o fire de aventurier, familia acestuia l-a crezut insa acestia au inceput sa se ingrijoreze cand fiul lor nu le-a mai scris o perioada lunga de timp.

Dupa ce au cautat informatii prin mai multe site-uri de stiri din Africa si nu au gasit nimic, familia victimei au apelat la ajutorul unui detectiv particular sa dea de fiul lor.

Cand politia a fost inclusa in cercetarile disparitiei misterioase a acestuia, s-a confirmat faptul ca Smith nu s-a deplasat niciodata in Africa si au gasit urme de sange in sediul companiei infiintate de catre Smith si Shin.

Ulterior Shin a fost arestat si a marturisit ca si-a omorat partenerul de afaceri si ca a incercat sa ascunda acest lucru „mentinandu-l in viata online„.