Un criminal platit s-a indragostit de victima sa. Cum i-a salvat viata?

Apropo.ro / 23.09.2011, 10:00
Un criminal platit s-a indragostit de victima sa. Cum i-a salvat viata?
Un brazilian care a fost platit pentru a ucide o femeie s-a indragostit nebuneste de victima sa si a inscenat o crima ca in filme.

Brazilianul Carlos Roberto de Jesus a primit 345 lire sterline ca s-o omoare pe Iranildes Araujo, de la o femeie care o banuia pe victima ca avea o relatie cu sotul acesteia.

Cand si-a vazut insa victima, criminalul s-a indragostit nebuneste de ea si i-a dezvaluit intregul plan.

Cei doi au decis sa insceneze crima: au cumparat ketchup, iar femeia a fost legata si murdarita pe bluza cu sosul de rosii, ca sa para ca a fost injunghiata.

Apoi criminalul amorezat si-a pozat presupusa victima si a trimis fotografia femeii care il angajase, ca s-o pacaleasca.

Curand, insa, aceasta le-a descoperit planul, cand i-a vazut sarutandu-se. Furioasa, s-a dus la politie si a declarat ca barbatul i-a furat 1000 de dolari.

Dupa ce a fost arestat sub acuzatia de furt, Carlos le-a explicat politistilor incredibila poveste.

El si iubita lui au fost acuzati de inselaciune, iar femeia care platise pentru asasinat a fost acuzata de tentativa de omor.

Un caz asemanator a avut loc in Statele Unite, unde un barbat in varsta de 20 de ani i-a cerut o intalnire romantica celei pe care care o jefuise cu cateva ore in urma.