Un cuplu a fost jefuit a doua zi după nuntă! Ce au furat hoții?

De: Gabriela Voicu / 28.09.2012, 17:45
Un cuplu a fost jefuit a doua zi după nuntă! Ce au furat hoții?
Un cuplu din Bucks County, Pennsylvania, a rămas fără cadourile de nuntă, după doar o zi de la ceremonie, și încearcă să afle cine i-a jefuit.

Un cuplu din Bucks County, Pennsylvania, a rămas fără cadourile de nuntă, după doar o zi de la ceremonia în care au făcut schimb de jurăminte.

Americanii Amy și Jason Wright s-au căsătorit pe 23 septembrie, în prezența a 110 oaspeți, iar a doua zi au constatat socați că toate cadourile lor de nuntă, în valoare totală de 10.000 de dolari, dispăruseră.

Mirii le lăsaseră într-un cort de lângă casa lor, iar mai târziu, după ce și-au anunțat prietenii că au fost jefuiți, au descoperit o parte din ambalajele cadourilor într-un heleșteu de lângă ferma unei cunoștințe din Springfield Township.

Ei cred că au fost mai multe persoane implicate în jaf și au declarat că se simt „violați”. Situația a fost cu atât mai stânjenitoare cu cât mirii au fost nevoiți să-și sune rudele și prietenii pentru a-i întreba ce cadouri le-au oferit.

„E trist să spun asta, dar simt că nu mai pot avea încredere în nimeni”, a spus Amy, în vârstă de 33 de ani.

„îmi pare rău mai mult pentru cei care au petrecut timp alegând și cumpărând cadourile. Acum e vorba doar de principiu. Ne simțim violați și vrem doar ca hoții să fie prinși”, a declarat la rândul său Jason.

Poliția locală investighează cazul, iar tatăl mirelui oferă 1.000 de dolari recompensă celor care vor oferi informații despre cei implicați în acest plan josnic.