Un cuplu a pierdut custodia copiilor pentru ca le-a pus nume naziste

Apropo.ro / 27.10.2011, 15:09
Un cuplu a pierdut custodia copiilor pentru ca le-a pus nume naziste
Americanii Heath si Deborah Campbell, parintii a trei copii, au pierdut custodia micutilor deoarece le-au pus nume naziste.

Un cuplu din New Jersey, pasionat de istoria si simbolurile nazismului, si-a numit cei trei copii Adolph Hitler, JoyceLynn Aryan Nation si Honszlynn Himler.

Copiii americanilor pe nume Heath si Deborah Campbell au fost luati de langa parintii lor, in 2009, dupa ce mama si tatal lor au comandat un tort la o cofetarie locala si au cerut sa fie scris pe el „Adolf Hitler”.

Cei doi pretind ca au scapat fara nicio acuzatie dupa ce au folosit nume naziste pentru cei trei copii ai lor, insa judecatorii nu le-au acordat custodia micutilor inca.

Adolf Hitler are trei ani

In 2009, autoritatile tutelare au gasit unele nereguli la locuinta familiei si i-au acuzat pe parinti de neglijenta si incompetenta. Heath si Deborah spun ca micutii au fost luati pentru ca aveau nume „neconventionale”.

Justitia, insa, nu i-a acuzat pentru asta, in procesul care continua in New Jersey. La urmatorul termen, parintii vor afla daca isi primesc sau nu inapoi odraslele.

Cei doi americani au declarat ca nu vor schimba numele naziste ale copiilor, deoarece acestia se integreaza foarte bine si asa.