Un cuplu a returnat 12.000 de dolari găsiți la gunoi

De: Gabriela Voicu / 28.06.2012, 15:40
Un cuplu a returnat 12.000 de dolari găsiți la gunoi
Soții Kenneth și Kristy Allen din Tennessee, SUA, ar fi putut fi mai bogați cu 12.000 de dolari, după ce au găsit acești bani într-un tomberon.

Un cuplu din Tennessee care a găsit o pungă cu 12.764 $ deasupra unui coș de gunoi de lângă un magazin a returnat banii proprietarului, cei doi mărturisind că nu s-au gândit nicio clipă să îi păstreze.

Soții Kenneth și Kristy Allen au găsit suma alături de portofelul unui bărbat, sâmbătă seară, potrivit polițistului Jim Knoll, din Clarksville.

Kenneth a declarat pentru ziarul local Clarksville Leaf-Chronicle că nu a luat în calcul ideea de a păstra banii pentru că pur și simplu „nu ar fi fost decizia corectă”. El s-a gândit că cineva ar fi putut avea nevoie de acei bani și i-a returnat fără să stea pe gânduri.

Portofel cu bani (Foto: Hepta)

După ce cuplul încercase în zadar pe cont propriu să îl găsească pe cel care pierduse banii, ei au cerut ajutorul poliției, iar oamenii legii l-au identificat pe bărbat. Acesta are 51 de ani și a fost internat din cauza unei reacții alergice la medicamente, iar între timp și-a pierdut banii.

Identitatea sa nu a fost făcută publică, însă Kenneth Allen a declarat că din momentul în care i-a returnat bărbatului mica avere acesta îl sună ocazional pentru a-i mulțumi.