Un cuplu a slăbit 52 de kilograme în mai puțin de trei luni

De: Gabriela Voicu / 15.11.2012, 09:58
Un cuplu a slăbit 52 de kilograme în mai puțin de trei luni
Soții Florea au slăbit împreuna 52 kg în mai puțin de 10 săptămâni. Află cum!

Cercetătorii spulberă mitul: nu ne îngrasam pentru că mâncăm mult! Dupa ani și ani de studiu, cercetătorii unui institut european de nutriție au reușit să izoleze cei 3 factori independenți care se fac vinovați de acumularea kilogramelor în plus.

Dar, mai important, au reușit să descopere substanța capabilă să neutralizeze acțiunea acestor 3 factori și să permită scăderea în greutate în mod definitiv.

Au fost observate scăderi în greutate chiar și la persoanele ale caror încercari de a slăbi cu alte metode sau regimuri eșuaseră de fiecare dată. Înca de la primele doze, în loc sa se transforme în grăsimi, surplusul de calorii se transforma în energie.

Soții Florea

Cel mai spectaculos rezultat a fost cel al soților Florea, care au slăbit împreuna 52 kg în mai puțin de 10 săptămâni, fără exerciții fizice, fără abonament la sala, fără să urmeze vreo dietă și fără să renunțe la felurile de mâncare preferate.

„Când am văzut că soțul meu a slăbit peste 30 kg, am vrut să încerc si eu. De necrezut, am slăbit și eu 15 kg și continui să slăbesc. A devenit un joc: cine slăbește mai repede (pentru cei gurmanzi ca noi: nu vă neliniștiți, nu trebuie să vă privați de ceea ce vă place să mâncați).