Un cuplu fit. Soţii Moga s-au pus pe slăbit. Poartă haine cu 4 numere mai mici – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 16.06.2017, 12:40
Un cuplu fit. Soţii Moga s-au pus pe slăbit. Poartă haine cu 4 numere mai mici - FOTO
În timpul sarcinii, soţia lui Marius Moga s-a îngrăşat considerabil, aproximativ 20 de kilograme, dar vedeta susţinea că nu este deranjată de kilogramele în plus.

Acum, Marius Moda şi Bianca Lăpuşte (23 de ani) s-au subţiat vizibil. Ei poartă acum haine cu patru numere mai mici. Ma­rius a scăpat de burtică, revenind la look-ul de licean, iar soţia compo­zitorului a scăpat de kilogramele în plus. Ea a povestit pentru click.ro cum au reuşit să dea jos, “la pachet”, în jur de 15 kg.

Iată cum arată fetiţa lui Marius Moga! Prima fotografie e superbă!

“Nu am făcut nimic deosebit. Timpul e de vină. Cred că mai am de dat jos câteva kilograme, ştiu cum eram înainte de a rămâne însărcinată şi pot spune că încă nu mă încap hainele de dinainte. Şi Marius a slăbit, a dat jos burta de tătic, dar n-avea nevoie să renunţe la aceste kilogame. Nu mi-a pă­sat deloc de ce ziceau cei­lalţi. Unicul meu scop a fost să-mi cresc copilul, pe Maria Elisabeta (n.r. – în octombrie împlineşte 2 ani), să o cresc frumos pe interior şi exterior. M-am ocupat de ea şi aşa a trecut timpul fără să observ”.