Un cuplu nou pe platourile “Pariu cu viaţa”

De: Cătălina Matei / 28.02.2012, 06:00
Un cuplu nou pe platourile “Pariu cu viaţa”
Episodul de luni, 27 februarie, din “Pariu cu viaţa”, difuzat la PRO TV, a adus o nouă poveste de iubire adolescentină.

După o perioadă cu suişuri şi coborâşuri, Anca şi Vlad, elevi ai Colegiului de Arte, ajung să formeze un cuplu în „Pariu cu viaţa”: „Este o relaţie plină de umor, o să existe şi tensiuni, dar să sperăm că o să trecem peste ele. Dacă îl întrebaţi pe Vlad că i-a plăcut la Anca, o să vă răspundă că ochii ei albastri şi felul ei de a fi. Altfel, în viaţa reală, le putem spune tuturor celor care ne întreabă pe Facebook dacă suntem sau nu împreună, că suntem foarte buni prieteni şi învăţăm unul de altul pe platourile de filmare”, spune Vlad Gherman.
Vlad este un baiat carismatic şi un amic de nadejde, astfel că de la prietenie la iubire a fost un singur pas: „După mai multe încercări eşuate de a-şi găsi perechea, Vlad a fost omul potrivit în momentul potrivit. Este romantic, cald, ştie să cânte la chitară şi mai arată şi bine”, povesteşte Cristina Ciobănaşu, interpreta Ancăi.
Atunci când se aflau în parc şi se pregăteau de secvenţă, a început să ninga: „A fost ca în poveşti. Anca şi Vlad îşi spun că se plac fără vorbe, doar prin musică. Chiar şi după ce s-a terminat de filmat şi am auzit „Tras!”, voiam să mai rămânem întrucât atmosfera era prea frumoasă”, adaugă Vlad Gherman.
Cristina a trecut prin emoţiile primului sărut în serialul „Pariu cu viaţa”: „Anca l-a mai sărutat o dată pe Cristi, dar trebuie să recunosc…nu a fost acelaşi sentiment. Nu ştiu cum a fost Vlad, dar eu am avut emoţii foarte mari”, spune tânara actriţă din „Pariu cu viaţa” sezonul 2.