Un cuplu părăseşte „Temptation Island – Insula iubirii”

De: Cătălina Matei / 07.06.2016, 11:35
Un cuplu părăseşte „Temptation Island – Insula iubirii”
Plecări şi sosiri, miercuri, 8 iunie, la Antena 1, de la ora 20.30, în cea de-a şaptea ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”. Cam aşa s-ar putea rezuma în doar câteva cuvinte ediţia de mâine seară.

Şi asta pentru că, în timp ce pe insulă îşi va face apariţia Tomiţă, una dintre cele mai controversate şi senzuale ispite din sezonul trecut, un cuplu îşi va pregăti bagajele şi va părăsi insula. Despre ce cuplu este vorba şi care sunt motivele pentru care cei doi sunt anunţaţi că trebuie să plece rămâne de văzut. Plecarea va pica exact în momentul în care concurenta feminină începe să se simtă pentru prima dată bine aici de la venirea ei pe insulă şi despărţirea de partenerul ei. Dacă în cea mai mare parte a timpului a plâns şi a fost îngrijorată la gândul că iubitul ei şi-ar putea pierde capul după o ispită, iar relaţia lor s-ar putea termina, abia în cea de-a şaptea zi concurenta este de acord să stea mai mult în prezenţa celorlalţi şi să se distreze. Acest lucru se datorează şi lui Tomiţă, care vine pe insulă cu un suflu nou şi îi contaminează pe toţi cu bucuria, relaxarea, optimismul său.

Mai mult decât atât, Tomiţă este hotărât să-şi doboare „performanţele” din sezonul trecut, când în numai trei zile a reuşit să o cucerească pe Deea. De data aceasta şi-ar dori ca timpul să fie şi mai scurt. Dacă va reuşi acest lucru rămâne de văzut. Şi tot mâine, telespectatorii Antena 1 vor putea vedea, începând cu ora 20.30, care sunt câştigătorii concursurilor organizate de producătorii emisiunii care vor avea norocul să plece în excursie în cel mai frumos oraş de pe insulă, supranumit Las Vegas-ul Thailandei. Pe de altă parte, în opinia lui Sorin este doar o chestiune de timp până când Loredana îi va ceda cu totul. Relaţia lor este din ce în ce mai sudată şi, în timp ce Hamude este ros de dorul ei, Loredana spune că se simte pe insulă minunat.