Un cuplu s-a căsătorit la înmormântarea unei rude

De: Gabriela Voicu / 29.03.2013, 12:30
Un cuplu s-a căsătorit la înmormântarea unei rude
Un cuplu din Philadelphia a vrut să îndeplinească ultima dorință a unei rude decedate și a făcut nuntă la înmormântarea acesteia.

Un cuplu din Philadelphia, care a participat la înmormântarea unei rude, s-au gândit să devină soț și soție chiar în cadrul nefericitului eveniment, șocând martorii de la funeralii.

Reggie Wade, în vârstă de 39 de ani, și Monique McMillan-Wade, în vârstă de 29 de ani, s-au căsătorit luna aceasta la înmormântarea unchiului bărbatului, Gregory „Chops” Scott, care a fost împușcat pe 27 februarie.

Înainte de a muri, Scott făcuse promisiunea de a conduce mireasa la altar, pentru că tatăl ei murise cu ani în urmă.

Astfel, cuplul a decis să facă ceva pentru a îndeplini dorința defunctului și au combinat nunta lor cu înmormântarea lui.

Întrucat Scott era cunoscut în comunitatea din Philadelphia, la funeralile lui au participat circa 2.000 de martori, blocând accesul pe strada Pine.

În timpul evenimentului care a durat 4 ore, preotul Caleb Johnson a anunțat că această înmormântare va intra în istorie pentru că a acceptat să îi căsătorească acolo pe Reggie și Monique. Aceștia și-au jurat credință veșnică stând lângă sicriul lui Scott, ambii îmbrăcați în tricouri negre cu auriu.