Un designer a creat haine inspirate din serialul „Seinfeld”

De: Gabriela Voicu / 24.05.2013, 12:30
Nemulțumită de hainele din propria garderobă, designerul Erin Pearce a început să creeze rochii cu diferite imprimeuri.

Erin Pearce și-a cercetat garderoba în căutarea unei piese vestimentare deosebite și a fost dezamăgită. Atunci ea a decis, în calitate de fană declarată a serialului american „Seinfeld”, să își creeze o rochie pe care să imprime chipul personajului George Constanza, interpretat de Jason Alexander.

Designerul a realizat un colaj cu portretele tuturor personajelor din serial, apoi a apelat la un soft de pe site-ul Spoonflower, a încărcat imaginea și a primit ulterior materialul textil. După câteva zile rochia era gata. Pearce și-a promovat creația prin intermediul platformei Tumblr, iar în câteva ore a primit o mulțime de aprecieri.

Rochie imprimată cu imaginile actriței Natalie Portman

Mai mult, oamenii au început să o contacteze și să îi ceară să le creeze diverse obiecte vestimentare cu imprimeuri. Designerul în vârstă de 25 de ani își adaptează oferta în funcție de preferințele clienților. Astfel, a creat de-a lungul timpului o rochie care o înfățișează pe Natalie Portman plângând și una cu diverse imagini ale căpitanului Picard, din „Star Trek”.

Rochie imprimată cu chipul lui Larry David

Următorul ei proiect va fi inspirat din rochiile prezentate în serialul „Game of Thrones”. Rochiile create de Pearce costă între 180 și 200 de dolari și pot fi comandate prin e-mail. Ea creează și fuste sau tricouri, dar acceptă și provocări. „Prietena mea vrea niște ciorapi imprimați cu fotografii ale câinelui ei”, a spus Erin, citată de site-ul thedailybeast.com. Cu toate acestea, obiectele vestimentare care se vând cel mai bine sunt cele inspirate din „Seinfeld”.