Un dinte al lui John Lennon, de vanzare prin licitatie

Apropo.ro / 20.10.2011, 11:27
Un dinte al lui John Lennon, de vanzare prin licitatie
Un dinte ce a apartinut muzicianului John Lennon va fi scos la vanzare prin licitatie. Dintele este evaluat la 11.500 de dolari.

Din categoria obiecte ciudate ce au apartinut starurilor si care sunt de vanzare face parte si dintele lui John Lennon. De ce si-ar dori cineva sa colectioneze un asemenea lucru, nu ne mai intereseaza, insa acea persoana va plati probabil cu mult peste pretul de pornire de 11.500 de dolari.

Fostul solist al trupei The Beatles a daruit acest dinte menajerei sale Dot Jarlett la sfarsitul anilor ’60, in perioada in care aceasta lucra in resedinta pe care starul britanic o detinea in orasul Weybridge din comitatul Surrey.

Dupa ce si-a scos dintele, in bucataria resedintei sale, John Lennon i-a sugerat menajerei sa il ofere drept „suvenir” nepoatei acesteia.

„Se afla in bucatarie si tinea in mana acest dinte, pe care il infasurase intr-o bucata de hartie. A spus: «Dot, vrei sa arunci tu asta? Sau, pentru ca fiica ta este o admiratoare a trupei The Beatles, poti sa i-l dai ei ca suvenir»”, a declarat Barry Jarlett, fiul menajerei Dot Jarlett.

„A fost un obiect pe care noi l-am perceput ca fiind extrem de personal, iar mama mea l-a dat surorii mele sa il pastreze”, a explicat Barry Jarlett.

Citeste mai multe detalii despre dintele de vanzare al lui John Lennon, pe Mediafax