Un documentar dulce-acrisor la Centrul Ceh

Apropo.ro / 04.07.2007, 17:13
Un documentar dulce-acrisor la Centrul Ceh
Seria Documentary Mondays continua cu un film prezentat in parteneriat cu Centrul Cultural al Republicii Maghiare. Un documentar aflat la granita dintre trist si amuzant; un film despre adultii care uita sa se maturizeze. Terezke s-a nascut intr-un satuc din Transilvania, celebru pentru


Seria Documentary Mondays continua cu un film prezentat in parteneriat cu Centrul Cultural al Republicii Maghiare. Un documentar aflat la granita dintre trist si amuzant; un film despre adultii care uita sa se maturizeze.

Terezke s-a nascut intr-un satuc din Transilvania, celebru pentru serpii sai. In curand ea va implini 40 de ani. Cu toate acestea n-are sot si nici copii si inca locuieste cu parintii. Dezsoke o iubeste, dar ea nu este interesata. Parintii lui Terezke se poarta cu cei doi ca si cu niste copii mari.

Snail Fortress este un documentar straniu si grotesc despre adultii care raman, in fapt, suspendati intre copilarie si o maturitate infricoastoare, care pierd startul vietii si despre orizontul care se strange in jurul lor.

Tags: