Un drum pana la Rucar

Apropo.ro / 12.02.2002, 15:06
Un drum pana la Rucar
Poate ti s-a facut pofta de putin cascaval proaspat sau de aer de munte.Iti recomandam sa mergi la Rucar. Vrei sa sti si unde e cazarea cea mai ieftina, dar si unde gasesti conditii de sedere acceptabile. Ne-am interesat noi : Poti sa stai la un mini-hotel, unde te costa camera 140.000

Poate ti s-a facut pofta de putin cascaval proaspat sau de aer de munte.Iti recomandam sa mergi la Rucar. Vrei sa sti si unde e cazarea cea mai ieftina, dar si unde gasesti conditii de sedere acceptabile. Ne-am interesat noi :

Poti sa stai la un mini-hotel, unde te costa camera 140.000 de lei pe noapte si , daca vrei sa si mananci de dimineata, incearca in sala de mese, cu 30.000.Daca vrei pensiune completa, poti sa mananci dimineata, la pranz si seara cu 150-200 de mii de lei.

Minihotelul se numeste ” Hanul Turistic Rucar ” si este de o stea, pentru ca are toaleta pe hol. Nu strambati inca din nas, pentru ca hotelasul e cel mai rasarit din zona. Se afla chiar in centrul orasului, are un etaj, restaurant si minibar. Puteti sa stai in camere de doua, trei sau patru paturi. In rest, e curat, intim si dragut. Este si caldura si apa calda.

In zona puteti sa vedeti cheile Dambovicioarei, care sunt absolut superbe : o combinatie de roca si vegetatie uscata, prinse intre doi pereti foarte inalti care par ca se pravalesc in orice secunda, datorita gradului in care sunt inclinati.

Sau, ati putea merge pana la Cheile Rajnoavei, unde veti avea parte de acelasi spectacol impresionant, plus, bonus, de bungee-jumping ! ( pentru ca este chiar aici ).

Andra Miron