Un egal si o infrangere pentru giulesteni

Apropo.ro / 30.01.2005, 16:15
Un egal si o infrangere pentru giulesteni
Echipa Rapid București a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat, vineri, în compania formației FC Moscova, clasata pe locul noua la finalul campionatului din Rusia, la care sînt legitimați jucatorii români Cristian Tudor și Pompiliu Stoica. Golul

Echipa Rapid București a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat, vineri, în compania formației FC Moscova, clasata pe locul noua la finalul campionatului din Rusia, la care sînt legitimați jucatorii români Cristian Tudor și Pompiliu Stoica.

Golul echipei Rapid a fost marcat de Artiom Karamian, în timp ce pentru formația rusa a înscris Zemcenkov.

Antrenorul rapidist Razvan Lucescu a început partida cu urmatoarea formula de echipa: Dolha – N. Constantin, Perja, Rusu – Badoi, Maldarașanu, Ilyeș, Artiom Karamian – Buga, Arman Karamian, D. Niculae.

Partida s-a disputat pe durata a 50 de minute și a facut parte dintr-un triunghiular la care a mai participat formația Lokomotiv Plovdiv, aflata pe locul trei în campionatul Bulgariei la finalul turului.

Rapid-Lokomotiv Plovdiv, scor 1-2

Golurile au fost marcate de S.Ilie ‘4, respectiv Iliev ‘6, Tamburov ‘8.

Antrenorul rapidist Razvan Lucescu a început partida cu urmatoarea formula de echipa: Curca – M.Constantin, Maftei, Fl.Moldovan – I.Stancu, V.Negru, N.Grigore, Cr.Ionescu – Aliuța – S.Ilie, Burdujan.

Partida s-a disputat pe durata a 50 de minute si face parte dintr-un triunghiular la care mai participa formația FC Moscova, clasata pe locul noua la finalul campionatului din Rusia, la care sînt legitimați jucatorii români Cristian Tudor și Pompiliu Stoica.

Rapid a întîlnit și saptamîna trecuta formația bulgara Lokomotiv Plovdiv, învingînd atunci cu scorul de 2-1.

Mediafax