Un enigmatic bilet face furori pe „Temptation Island – Insula iubirii”

De: Nicoleta Nicolae / 17.05.2016, 16:30
Un enigmatic bilet face furori pe „Temptation Island – Insula iubirii”
Din ediţia de miercuri, 18 mai, a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” nu vor lipsi nici lacrimile de dragoste şi dor pentru partenerii de pe cealaltă insulă, dar nici semnele primelor slăbiciuni în faţa ispitelor.

Cuplurile vor alege să se expună pericolului, subestimând puterea brătării atunci când nu vor bloca  ispitele care simt că sunt pe placul partenerilor lor. Fie o vor face din orgoliu, fie vor dori cu adevărat să-şi testeze relaţia. Un singur concurent, Robi, va alege, pentru siguranţa sa, să blocheze ispita pe care o consideră un posibil pericol. Cine va fi acela, telespectatorii vor afla miercuri, 18 mai, de la ora 20.30, la Antena 1, când se difuzează cea de-a treia ediţie a emisiunii.

Insula se animă în momentul în care Radu Vâlcan le dă vestea că alţi patru concurenţi de pe fiecare insulă vor merge la date-uri, astfel încât fiecare să aibă posibilitatea să cunoască mai bine câte o ispită. Cuplurile pot alege pe oricine, în afară de ispita blocată de partenerul lor. Care vor fi alegerile celor opt, telespectatorii vor afla tot mâine seară. Fie că se vor da cu placa pe mare, vor merge la tir, la parc de distracţii acvatic, se vor plimba cu elefanţii sau printre maimuţe, toţi vor avea parte de distracţie şi discuţii interesante care-i vor ajuta să se cunoască mai bine pe ei şi ispitele lor.

Un enigmatic bilet va zgudui lucrurile pe insulă şi, în timp ce unei ispite îi va da speranţa întemeierii unei relaţii, unei concurente îi va aduce lacrimi şi dezamăgire. Despre ce bilet este vorba, dar mai ales cine l-a scris şi cui îi este adresat, telespectatorii Antena 1 vor putea afla mâine seară, de la ora 20.30.