„Un film Simplu” complica relatia dintre Laura si Smiley

Apropo.ro / 25.06.2008, 13:14
Laura Cosoi si Smiley formeaza un cuplu nu numai in viata reala, ci si pe platourile de filmare ale lung-metrajului "Un film Simplu".

De saptamana trecuta, Laura Cosoi si Smiley formeaza un cuplu nu numai in viata reala, ci si pe platourile de filmare ale lung-metrajului “Un film Simplu” produs de MediaPro Pictures.

Personajul Laurei Cosoi, Mia, este o impatimita a curselor de masini, care intamplator ajunge sa concureze cu Smiley in cea mai importanta cursa de masini tunate a anului.

Cum scenariul filmului este inspirat din realitate, iar chimia dintre Laura si Smiley mai mult decat evidenta, optiunea ca cei doi sa se indragosteasca si in film a venit absolut firesc. “Un film SIMPLU” devine astfel prima productie in care Laura si Smiley formeaza un cuplu.

Chiar daca rolul a fost scris special pentru ea, exista cateva deosebiri esentiale intre Laura si Mia: “Ca si mine, Mia este o fosta balerina, e o fata vesela, optimista, care-si traieste viata la maxim. Spre deosebire de ea, eu nu sunt pasionata de masini si nu-mi place viteza, prin urmare n-as putea sa particip vreodata la o cursa de masini”, marturiseste actrita.

Secventa despre care vorbeste Laura este una dintre ele mai importante din scenariu si a fost filmata duminica intr-o parcare supraetajata din Bucuresti.

Douasprezece masini dintr-un cunoscut club de raceri din Bucuresti s-au aliniat la start, dar s-au oprit dupa a doua dubla, din cauza unei patrule de politie convinse ca a nimerit la o cursa ilegala.

Dupa explicatiile de rigoare, filmarea a continuat fara alte incidente, iar Laura a facut fata cu brio probei, evident cu un ajutor consistent din partea proprietarului masinii pe care a condus-o.

Daca vreti sa aflati mai multe despre cum decurg filmarile, e suficient sa intrati pe www.unfilmsimplu.ro, pentru ca Laura si baietii de la SIMPLU nu rateaza nicio ocazie de a-si completa jurnalul de filmare.

Andra & Simplu – Dracula:

 

 

 

 

Citeste si:

Premiile Muzicale MTV Romania, puntea dintre artisti si fani

Premiile Muzicale MTV Romania, puntea dintre artisti si fani

MTV Romania este un post de televiziune muzical lansat in anul 2002, atunci cand a preluat frecventa postului MCM Romania, care si-a incheiat emisia. Cam 70% din muzica …

Bancul zilei

Clipul zilei

Benzina pentru programatori Derrick Barry as Britney Spears
Intr-o benzinarie, un programator se uita derutat la pompe si murmura:… Cuvinte cheie: Derrick Barry Impersoneaza pe Britney Spears super tare omu
Citeste acum bancurile zilei Vezi cele mai tari clipuri de azi
Ai un banc bun – Trimite-l acum Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza