„Un film simplu”, pe DVD din 11 aprilie!

Apropo.ro / 08.04.2009, 09:52
„Un film simplu" se va lansa pe DVD la Centrul Comercial Feeria, din Baneasa, sambata - 11 aprilie, la ora 15:00!

Smiley, CRBL, Omul Negru, Piticu si Francezu sunt actorii primului film realizat cu ei si despre ei! Au ajuns pe platourile de filmare in calitate de actori, dar au si cantat sau au dansat, iesind „Un film simplu”, care apare si pe DVD, din 11 aprilie.

„Un film simplu”, produs de MediaProPictures si distribuit de Pro Video, se va lansa pe DVD in cadrul unui eveniment, transmis LIVE pe blog-ul unfilmsimplu.ro/blog, care va avea loc la Centrul Comercial Feeria, din Baneasa, sambata – 11 aprilie, de la ora 15:00, transmis live pe blog-ul .

Fanii trupei Simplu sunt asteptati la un mega concert, deschis de Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii Happy Hour si actor in acelasi film, si la care vor canta atat trupa Simplu, cat si Alex si Connect-R si de unde vor putea obtine autografe direct pe DVD.

Scenariul filmului porneste de la o premisa reala: zvonurile cu privire la o posibila despartire a trupei Simplu, iar albumul solo al lui Smiley a fost inteles de multi ca o confirmare a acestor temeri.

In film, ii veti putea regasi pe Laura Cosoi, Smiley & trupa Simplu, Razvan Fodor, Catalin Maruta, Iulian Moga, Don Baxter si altii.

Un film simplu, o comedie romantica, care ne aminteste ca viata ar fi simpla si frumoasa, daca nu am complica-o noi. DVD-ul va fi disponibil din 11 aprilie, in marile centre comerciale si magazinele de specialitate din toata tara, la un pret recomandat de 39,9 Ron.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul www.provideo.ro, precum si pe unfilmsimplu.ro/blog.

"Un film simplu" – trailer: 

 

Smiley si Laura, cascadori intr-“Un film Simplu”

Laura Cosoi si Smiley sunt impreuna in viata reala, astfel incat le-a fost foarte usor sa joace rolurile a doi indragostiti, nedespartiti.

Personajul Laurei Cosoi, Mia, este o impatimita a curselor de masini, care intamplator ajunge sa concurenze cu Smiley in cea mai importanta cursa de masini tunate a anului.

Dar rolurile din “Un film Simplu” i-au ajutat pe Smiley si pe Laura Cosoi sa-si descopere si o latura mai putin cunoscuta a personalitatii lor, si anume pasiunea pentru sporturile extreme. Una dintre secventele filmului presupunea ca Smiley sa zboare de pe scena block party-ului si sa aterizeze intr-un copac.

La prima vedere pare simplu, insa adaugati la datele de mai sus inca doua elemente: Smiley avea in spate un aparat de zbor de vreo 30 de kilograme, iar in brate – pe Laura. Tehnic, lucrurile se desfasurau in felul urmator: Smiley si Laura erau ridicati de pe scena concertului cu ajutorul unui ham special.

Cei doi au fost urcati in copac cu ajutorul unei macarale, scena la care ulterior s-a renuntat a fi inclusa in film.

Cu toate acestea, pentru o asemenea secventa, Laura si Smiley urmau sa fie dublati de cascadori, dar s-au razgandit repede. Ba, mai mult, Laura a regretat ca nu s-au tras mai multe duble, pentru ca i-a placut la nebunie sa fie la inaltime: “La inceput nu eram foarte convinsa ca vreau sa fac asta, cu toate ca, pe sub hainele din film, purtam un echipament special datorita caruia, chiar daca as fi cazut, nu as fi patit nimic. Dar cand l-am vazut pe Andrei in copac, n-am vrut decat sa ajung mai repede langa el. Nu mi-a fost deloc frica, iar asta a devenit repede una dintre sceventele mele preferate.”

Smiley insa, nu a fost la fel de incantat de momentul in care si-a luat zborul de pe scena: “A fost destul de greu, la propriu, pentru ca dispozitivul pe care-l aveam in spate cantarea cam 30 de kilograme, dar eu il simteam de 100. In plus, mi-era teama sa n-o scap pe Laura din brate, mai ales ca eram la vreo 6 metri deasupra scenei si nu i-ar fi fost tocmai bine”, isi aminteste el.

Smiley si Laura Cosoi

SINOPSIS

Ce e mai important: prietenii sau celebritatea internationala?

Smiley are la dispozitie o zi pentru a gasi raspunsul. Un vanator de talente american ii promite o cariera in State, cu conditia sa renunte la Simplu. Baietii au mirosit miscarea si ii bat obrazul, iar asta nu ii usureaza deloc decizia.

Viata lui Smiley se complica si mai mult cand o intalneste pe Mia, o fata misterioasa, pasionata de balet si de… cursele de masini tunate. Dragostea la prima vedere e un lucru minunat, dar timpul trece si Smiley trebuie sa se hotarasca. Oare la finalul zilei trupa Simplu va mai urca pe scena primului MTV Block Party din Romania?

O comedie romantica in ritmuri de dance care ne aminteste ca viata ar fi simpla daca nu am complica-o noi.

Regia: Tom Gatsoulis

Distributia: Smiley, CRBL, Francezu, Omu Negru, Piticu, Don Baxter, Laura Cosi, Alex, Connect-R, Razvan Fodor, Catalin Maruta

Producator:  Andrei Boncea,  Alma Sarbu

Scenariu:  Alex Molico, Andrei Maria, Razvan Rosca

Muzica:  Marius Moga

Montaj:  Raluca Saita, Cristian Stoica

Costume:  Ina Isbasescu

Scenografie:  Cristina Barbu

Director imagine:  Tim Hudson

Line producer:  Patricia Poienaru

Regizor 2nd unit: Iulian Moga

Genul: Actiune/ Comedie

Coperta DVD - Un film simplu