Un finalist din sezonul trecut ajunge în Bootcamp „X Factor” în grupa lui Brenciu. Despre cine este vorba?

De: Cătălina Matei / 17.11.2016, 11:18
Un finalist din sezonul trecut ajunge în Bootcamp „X Factor” în grupa lui Brenciu. Despre cine este vorba?
Vinerea aceasta, la „X Factor” începe Bootcampul, iar cel care dă startul este Horia Brenciu, care anul acesta are grupa celor peste 24 de ani. Seara va fi una cu adevărat spectaculoasă pentru că cei 10 concurenţi ai lui Horia au pregătit momente foarte bune, care le pun în valoare vocile. Iar noutatea acestui an este că în Bootcamp se cântă acustic, astfel că toţi concurenţii care urcă pe scenă interpretează live, acompaniaţi de bandul The Colours. Presiunea va fi mare, atât pentru cei 10, cât şi pentru mentorul lor care anul acesta are la dispoziţie numai 4 scaune. În grupa lui Brenciu sunt oameni talentaţi, bine pregătiţi, lucru remarcat de altfel şi de colegii de jurizare ai lui Horia, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

Vineri seara aşadar pe scena „X Factor” vor urca, rând pe rând, cei 10 aleşi să reprezinte grupa celor peste 24 de ani. Marcel Roşca, cel care anul trecut a ajuns până în finala show-ului de la Antena 1 cu grupul Bravissimo, este sezonul acesta pe cont propriu. Acesta a recunoscut că a ascultat sfatul Deliei de anul trecut, care i-a spus că vocea sa merită încă o încercare la „X Factor”, dar solo. Şi Loredana Anghelache, cea care în audiţii nu a vrut să recunoască faptul că este interpretă de manele şi e cunoscută sub numele de Prinţesa de Aur, a ajuns în grupa lui Horia şi e convinsă că genul pop o avantajează cel mai mult. Italia are şi ea doi reprezentanţi în grupa celor peste 24 de ani: Cecilia Cesario, cântăreaţa care a împărţit scena cu Toto Cutugno, dar şi simpaticul Marco Sentieri vor da tot ce au mai bun vinerea aceasta pentru a ocupa unul dintre cele 4 scaune disponibile pentru Dueluri. Anca Pârlea, Eliza Georgescu şi Monica Prodea sunt vocile feminine care vor da sensibilitate şi profunzime Bootcampului lui Brenciu, dar îl vor aduce pe mentorul lor în cele mai dificile situaţii atunci când acesta va trebui să decidă pe cine să păstreze. Radu Harşulescu, sunetistul care în audiţii a impresionat pe toată lumea, va veni şi el pe scenă cu nouă abordare, care îi va face pe juraţi să-i mărturisească faptul că sunt uimiţi şi suprinşi de această schimbare la 180 de grade. Cezar Dometi îşi va aduce în interpretarea de pe scena „X Factor” toate emoţiile şi temerile şi nu se va feri să îşi pună sufletul pe tavă, încrezător în latura sa sensibilă. Iar Aldo Blaga va profita la maximum de faptul că în Bootcamp sezonul acesta se cântă cu band şi va interpreta la saxofon, spre uimirea tuturor.

Deciziile sunt greu de luat, iar presiunea care atârnă pe umerii lui Horia Brenciu este mare: fiecare pas pe care îl face în această etapă a show-ului îi va influenţa parcursul în concurs şi îi va creşte sau, dimpotrivă, diminua şansele de a câştiga finala. Cu fiecare despărţire, emoţiile vor atinge cote şi mai mari, cu fiecare interpretare, mentorului îi va fi tot mai greu să se decidă, mai ales că la unele numere colegii săi vor avea păreri diferite. Cum arată prestaţia celor 10 din grupa lui Horia Brenciu, ce comentarii are acesta de făcut şi cine sunt cei 4 concurenţi pe care îi va alege la finalul serii, telespectatorii Antena 1 află vinerea aceasta de la 20.30

„X Factor” vine de acum în porţie dublă. Ediţiile de Bootcamp vor fi difuzate de două ori pe săptămână, după cum urmează: vineri, 18 noiembrie, grupa lui Horia Brenciu – peste 24 de ani, miercuri, 23 noiembrie, grupa lui Bănică – grupurile, apoi vineri, 25 noiembrie, grupa lui Carla’s Dreams – fetele, miercuri, 30 noiembrie, grupa Deliei – băieţii, iar vineri, 2 decembrie, Duelurile din Bootcamp.

 Anul acesta etapa de Bootcamp vine cu noutăţi absolute la „X Factor”, pentru prima dată juraţii au avut libertatea să vorbească între ei şi să îşi împartă grupurile, care până acum erau impuse de către producători. Tot pentru prima oară, în Bootcamp se va cânta acustic, cu The Colours, orchestra care îi va acompania pe concurenţi. Şi pentru că a crescut numărul juraţilor. În acest sezon scade numărul scaunelor pe care fiecare mentor le are la dispoziţie în Bootcamp: 4 scaune per grupă, pe care fiecare trebuie să îi aşeze pe cei mai buni. Tensiunea devine astfel tot mai mare, locurile sunt mai puţine, iar pretenţiile tot mai mari.