Un fost criminalist FBI vine în România pentru a ”rezolva” cazul Mădălina Manole: „Este o crimă, nu o sinucidere!”

De: Cătălina Matei / 27.07.2016, 14:33
Un fost criminalist FBI vine în România pentru a ”rezolva” cazul Mădălina Manole: „Este o crimă, nu o sinucidere!”
Pete Klismet este un celebru „profiler” care a lucrat mai mulţi ani pentru FBI. Acesta a acordat un interviu jurnalistei de radio Beth Karas din Statele Unite, abordând pe larg cazul Mădălinei Manole, care a decedat în urmă cu şase ani.

„Mădălina e un fel de Madonna sau Lady Gaga! Atât de populară era în România! Era căsatorită, avea un copil şi a fost găsită într-o dimineaţă după ce s-a sinucis în mod ostentativ, prin ingerarea unei cantităţi mari de otravă extrem de toxică. Cantitatea pe care a băut-o ar fi probabil suficient de mare încât să ucidă 3 sau 4 elefanţi. Sunt 4 moduri în care poţi muri: una este din cauze naturale, a doua accidental, a treia – sinucidere şi a patra – crimă. Eu le-am exclus pe primele trei şi am fost de părere că asta nu este o sinucidere, aşa cum au susţinut ei.

Cum arată acum băieţelul regretatei Mădălina Manole. Cavaler în toată regula – FOTO

Asta este o crimă! Am să merg în România peste cateva săptămâni sau o lună pentru a mă întâlni cu Procurorul General al României, pentru că acest caz este unul atât de evident. De asemenea, mă voi întâlni cu jurnalişti, vom participa la show-uri de televiziune”, a declarat Pete Klismet la show-ul „Karas on Crime”, scrie gandul.info.

Criminalistul exclude varianta sinuciderii şi aduce şi dovezi în favoarea afirmaţiilor sale. „Asta nu este o sinucidere, asta este o crimă! Fie că va convine sau nu, asta este! Iar acestea sunt dovezile pe care le aduc in sprijinul afirmatiei mele! Voi puteti sa redeschideti si sa anchetati din nou cazul, eu nu sunt un poliţist şi cu siguranţă nu am nici o autoritate în România, aşa că nu va pot spune să o faceţi. Asta e ce am descoperit eu, asta este CV-ul meu, de aici va ocupati voi”, a mai spus Pete Klismet.