Un fost deținut dă în judecată orașul New York

De: Gabriela Voicu / 28.06.2012, 17:30
Un fost deținut dă în judecată orașul New York
Fostul deținut Michael Isolda dă în judecată orașul New York pentru 80 de milioane de dolari. Află de ce!

Un fost deținut dă în judecată orașul New York pentru că în inchisoare a fost obligat de paznici să mănânce prea repede.

Bărbatul cere daune în valoare de 80 de milioane de dolari, acuzându-i pe polițiștii de la Rikers Island că l-au obligat să mănânce de fiecare dată în doar 5 minute, ceea ce i-ar fi afectat sănătatea.

În plângerea deținutului Michael Isolda, depusă recent la tribunalul din Brooklyn, este menționat că el avea nevoie de mai mult de 5 minute pentru a mânca, deoarece în 2008 a fost supus unei operații pentru reducerea dimensiuni stomacului.

Un deținut dă în judecată orașul New York

Când Isolda a fost condamnat la 30 de zile în inchisoare pentru deținere de calmante, în 2011, medicul său a trimis o scrisoare către judecatorul Leonard Rienzi, explicând problema pacientului.

Isolda a declarat că scrisoarea a fost ignorată de cei de la Rikers și că el a fost totuși obligat să se încadreze în cele 5 minute alocate oficial fiecarei mese, ceea ce l-a determinat să vomite de fiecare dată.

Situația deținutului a ajuns în atenția oficialilor în martie 2011, când el a început să aibă probleme de sănătate și a fost operat din nou pentru a nu-și pierde viața.