Un fotbalist brazilian a fost găsit decapitat

Apropo.ro / 31.10.2013, 11:30
Un fotbalist brazilian a fost găsit decapitat
Fostul fotbalist brazilian Joao Rodrigo Silva Santos, 35 de ani, a fost ucis iar capul lăsat în pragul casei, într-un rucsac.

Una dintre cele mai oribile crime din ultima vreme a avut loc la Rio de Janeiro. Fostul fotbalist brazilian Joao Rodrigo Silva Santos, în vârstă de 35 de ani, a fost ucis la Rio de Janeiro, informează presa internațională, care menționează că victima a fost decapitată și capul lăsat în pragul locuinței sale, pentru a fi găsit de soție.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău

Restul corpului fostului fotbalist nu a fost găsit.

Soția lui Silva Santos a găsit capul fostului sportiv, marți dimineață, într-un rucsac, în pragul casei, cu limba tăiată și cu ochii scoși.

Joao Rodrigo Silva Santos s-a retras din activitatea de fotbalist în urmă cu doi ani, după ce a jucat, de-a lungul carierei, pentru mai multe cluburi din Rio de Janeiro, Suedia și Honduras. Recent, el și-a deschis o firmă de vânzare de alimente sănătoase și suplimente alimentare.

Potrivit poliției locale, Santos ar fi fost răpit luni seară, după ce și-a închis magazinul. Unii martori au văzut câțiva bărbați urcându-l pe fostul jucător cu forța în mașina sa și plecând în viteză, înainte de miezul nopții.

Citește mai multe detalii despre uciderea fostului fotbalist brazilian, pe Mediafax.ro