Un fotbalist brazilian și-a dat iubita de mâncare la câini

Apropo.ro / 21.11.2012, 11:00
Un fotbalist brazilian și-a dat iubita de mâncare la câini
Un caz teribil a zguduit Brazilia! Fotbalistul Bruno Fernandez de Souza și-a tăiat fosta iubită, după care a dat-o de mâncare la rottweilerii săi.

Bruno Fernandez de Souza, portarul echipei de fotbal Flamengo FC, și-a torturat până la moarte fosta iubită, starleta porno Eliza Samudio, pentru că ea îl amenințase cu un proces de paternitate pentru fiul lor, un băiețel de 4 luni.

Eliza, 25 de ani, a fost răpită dintr-un hotel din Rio de Janeiro de portarul brazilian împreună cu soția lui, Dayenne, o altă amantă, Fernanda Gomes de Castro, și doi prieteni de-ai săi.

Bruno Fernandez de Souza, 27 de ani, a torturat-o pe Eliza cu muzica dată la maxim pentru ca țipetele ei să nu fie auzite, a strangulat-o cu o cravată sub privirile copilului lor, a măcelărit-o, după care a dat-o de mâncare la câinii săi din rasa rottweiller.

Bruno Fernando

Bruno Fernandez de Souza

Autoritățile anchetează acum cazul la Curtea din Belo Horizonte.

Acuzatul a negat că ar fi făcut ceva rău și susține că are conștiința împăcată, dar și că va râde în viitor de ceea ce s-a întâmplat.

Avocatul portarului brazilian susține că acesta nu este vinovat: „Nu a existat nicio crimă„. El avea de gând să le spună polițiștilor că Eliza a părăsit Brazilia, cu un pașaport fals, pentru o nouă viață în altă țară.

Bebelușul de 4 luni a fost găsit de polițiști abandonat într-o zonă mizeră din orașul lor.

Echipa de fotbal Flamengo i-a suspendat definitiv contractul lui Bruno Fernandez de Souza. El activa la această echipă din 2006.

Cel mai mare regret al său în clipa de față este că a ratat visul de a ajunge în FIFA World Cup 2014.