Un fotbalist cunoscut de la noi s-a despărţit de iubita lui minoră! Motivul este incredibil

Apropo.ro / 11.03.2015, 09:43

 Un fotbalist cunoscut de la noi s-a despărţit de iubita lui minoră! Motivul este incredibil
Dorin Rotariu, unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători de la Dinamo Bucureşti şi una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc, s-a despărţit de iubita lui, cântăreaţa Denisa Trofin, după doar două luni de relaţie.


Sportivul, care va împlini anul acesta 20 de ani, şi artista, în vârstă de 17 ani, au decis că relaţia devenea prea serioasă pentru ei, astfel încât au preferat să nu-şi sacrifice prietenia. Cei doi au hotărât de comun acord să se despartă.

„Relaţia pe care am avut-o cu Dorin a fost una frumoasă, adolescentină. Drept dovadă, nu a fost vorba de o ceartă între noi doi sau, mai rău, de dat papucii unul altuia, şi nu am făcut nimic de care să-mi fie ruşine. A fost o decizie de comun acord, pentru că am considerat că avem de copilărit, încă, nu de avântat în ceva serios. Am rămas prieteni, pentru că ăsta a fost factorul „legăturii” noastre, şi vieţile noastre au alte idealuri sau obiective. Suntem tot copii, iar acest aspect trebuie să ne păstreze inocenţa şi clipele frumoase, pe care le deţine adolescenţa. În plus, acum, mă axez pe şcoală şi noul single, pe care-l voi lansa în curând”, a declarat Denisa, pentru Libertatea.ro.