Un fotbalist de legendă, eroul zilei la Campionatul Mondial din Brazilia. A prins un hoț pe stradă!

Apropo.ro / 28.06.2014, 10:03
Un fotbalist de legendă, eroul zilei la Campionatul Mondial din Brazilia. A prins un hoț pe stradă!
Vineri a fost prima zi de pauză la Campionatul Mondial de fotbal, moment ideal pentru unul dintre foștii mari fotbaliști ai Angliei de a ieși la înaintare.
Aflat în Brazilia pentru a comenta diferite meciuri pentru Sky Sports, Chris Kamara (56 de ani), jucător cu peste 600 de meciuri în Premier League, a profitat de ziua liberă și a reușit să prindă un hoț.
 
Hoțul i-a furat lanțul unui bărbat de la gât, dar Kamara a reușit să-l prindă după ce l-a alergat mai multe sute de metri. Fostul fotbalist a precizat, pe un celebru site de socializare, că această cursă i-a demonstrat că încă nu și-a pierdut condiția fizică și viteza de reacție din perioada în care evolua pentru Sheffield United sau Leeds United.
 
Kamara a trebuit să stea mai mult de două ore la secția de poliție, pentru a da declarații. Victima și-a recuperat lanțul astfel că nu a fost depusă o plângere împotriva hoțului.
 
Interesant este că fostul fotbalist a fost urecheat de ofițerii de poliție, care i-au recomandat să nu mai alerge după hoții din Rio de Janeiro pentru că, de cele mai multe ori, aceștia sunt înarmați și o eventuală confruntare se poate termina urât de tot.
 
Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia se reia, sâmbătă seara, cu primele meciuri din faza optimilor de finală: Brazilia – Chile (ora 19.00) și Chile – Uruguay (ora 23.00).
 
Programul complet și rezultatele de la Campionatul Mondial de fotbal le găsiți AICI.