Un fotbalist renumit, prins cu amanta în “ofsaid”! Ce i-a făcut soţia

De: Cătălina Matei / 03.10.2014, 13:00
Un fotbalist renumit, prins cu amanta în “ofsaid”! Ce i-a făcut soţia
Internaţionalul francez al echipei Arsenal Londra, Olivier Giroud (28 de ani) este din nou în atenţia tabloidelor. Mai exact, atacantul şi-ar fi reluat idila cu fosta amantă.

În urmă cu şase luni, Giroud a ţinut capul de afiş din presa internaţională. După ce fotbalistul a recunoscut că şi-a înşelat soţia, aceasta i-a transmis că îl va ierta dacă el va fi de acord să se mute în Franţa.

“Ea a acceptat să îl primească înapoi, dar doar cu condiţia să părăsească Londra şi Anglia. Olivier este disperat să îşi salveze căsnicia, pentru că ştie că a greşit, astfel că este dispus să accepte ce vrea ea”, a afirmat un apropiat al celor doi, citat de  mirror.co.uk.

Astăzi, în presa italiană, pe site-ul prestigiosului ziar La Gazzetta dello Sport  au apărut din nou poze cu fosta amantă a lui Giroud, material în care jurnaliştii italieni şi-au pus iarăşi întrebarea dacă nu cumva fotbalistul şi-ar fi reluat idila cu superba brunetă: ”Giroud, ma con Celia davvero non c’è niente?” (n.r. ”Giroud, eşti sigur că nu mai este nimic între tine şi Celia?”)