Un frizer „orb” cere 500 de euro pentru un tuns

De: Marian Andrei / 25.07.2012, 16:00
Deși prețul este extrem de piperat, stilistul Tian Hao, din localitatea Xi'an din provincia chineză Shanxi, nu duce lipsă de clienți, datorită metodei sale ciudate de lucru.

Stilistul pretinde că folosește meditația Zen pentru „a simți” aura clienților săi, în timpul procesului, el ținând ochii închiși. Hao spune, de asemenea, că talentele sale sunt perfecte, făcând de curând și o demonstrație în cadrul căreia a tuns simultan două persoane.

Tian Hao a dat un

Tian Hao a dat un „simultan”, pentru a-și demonstra abilitățile

O altă tehnică ciudată a stilistului cu aspect de cerșetor este aceea de a folosi, în loc de uscător de păr… un aspirator. Chinezul afirmă„nu numai că întinde perfect părul, dar adună foarte bine toate resturile de păr”.

Aspiratorul nu ar trebui să lipsească niciunui hairstilist

Aspiratorul nu ar trebui să lipsească niciunui hairstilist

În ceea ce privește tarifele, Hao ia aproximativ 500 de euro (610 $) pentru bărbați, în timp ce femeile sunt taxate doar cu 470 de euro (570 $). La salonul său nu se fac reduceri, Hao afirmând că „cei care vor reduceri să se ducă la supermarket”.

În ceea ce privește colegii săi de breaslă, aceștia sunt ultragiați de prețurile pe care le practică Hao, indiferent de metodele folosite, cuvinte ca „hoție” fiind printre cele mai blânde folosite de aceștia.