Un german a inventat gaura pentru fumat in restaurante

Apropo.ro / 21.12.2007, 10:01
Un german a inventat gaura pentru fumat in restaurante
Un patron din Germania a refuzat sa se supuna noilor reguli de interzicere a fumatului si a taiat trei gauri in perete, astfel incat clientii sa poate fuma "afara".

Patronul unui restaurant din Germania a refuzat sa se supuna noilor reguli de interzicere a fumatului in baruri si restaurante si a taiat trei gauri in perete, astfel incat clientii sa poate fuma "afara".

Potrivit site-ului Spigel Online, Michael Windisch, proprietarul restaurantului "Maltermeister Turm" din orasul Goslar, a avut o idee inedita, aparuta in urma interdictiei de a fuma in restaurante. Acesta a facut trei gauri in peretele propriului restaurant pentru ca oamenii sa poata fuma, scotand capul afara.

Clientii restaurantului lui Windisch isi pot scoate capul prin gaura din mijloc si mainile prin cele doua cavitati laterale, pentru a-si savura tigara "afara", fara a fi nevoiti sa paraseasca localul.

Ideea ar putea avea succes in intreaga Germania, avand in vedere ca mai multe dintre cele 16 state federale vor introduce interdictia de a fuma in baruri si restaurante, incepand cu 1 ianuarie 2008.

Â