Un hacker ROMÂN i-a spart contul lui Katy Perry

De: Cătălina Matei / 01.06.2016, 11:14
Un hacker ROMÂN i-a spart contul lui Katy Perry
Katy Perry a fost victima unui mişmaş tehnologic. Un hacker, despre care ulterior s-a aflat că ar fi român, i-a spart luni contul de Twitter şi a publicat fără autorizaţie o piesă nelansată a cântăreţei.

Contul cântăreţei a fost spart pe 30 mai, când un mesaj a fost trimis către cei 89 de milioane de followers pe care îi are Katy. Mesajul era: „haha follow @sw4ylol #hackersgonnahack”, potrivit mediafax.ro.

Se pare că utilizatorul „@sw4ylol” provine din România şi îşi făcuse contul de Twitter cu câteva zile înaintea incidentului. După ce a trimis mesajul de pe pagina vedetei, anonimul a publicat un mesaj şi pe pagina lui de Twitter: „Who TF (the f**k) is Katy Perry.”

În mod evident, @sw4ylol ştie cine este starul pop Katy Perry, deoarece a publicat fără autorizaţie o melodie nelansată de-alea lui Katy, pe SoundCloud. Piese se numeşte „Witness 1.3”. Din nou, hackerul s-a logat pe pagina lui Katy Perry, pe care a postat o serie de mesaje vulgare şi elucubrante, printre care „”otf gang n @keemstar,”, menţionând un blogger cu mai mult de 80,000 de followeri pe un site de microblogging. Utilizatorul a scris, de asemenea, „miss u baby @taylorswift13 ” (în traducere: „mi-e dor de tine scumpo! @Taylor Swift13”.