Un Happy New Year, la PRO TV

Apropo.ro / 22.12.2008, 00:00
Un Happy New Year, la PRO TV
Noaptea de Anul Nou este noaptea în care toţi românii petrec la ”Happy New Year”, un show plin de strălucire, muzică şi dans, difuzat la PRO TV de la ora 22.00.

Găzduit de Cătălin Măruţă, spectacolul de Revelion aduce în scenă muzică live, vedete care dansează în premieră, momente artistice originale şi foarte mult umor.

Patru cupluri de vedete foarte iubite de public se întîlnesc la ”Happy New Year” pentru a demonstra cît de talentate sînt la muzică şi dans. Pentru prima oară pe ringul de dans, Marius Moga face pereche cu Iulia Vîntur.

Acestora li se vor alătura Anda Adam şi Victor Slav, Laura Cosoi şi Smiley, dar şi Adriela şi Piticu. Aceştia vor dansa, pe rînd, vals, r&b sau dans indian, dar vor avea şi momente individuale.

Laura Cosoi şi Smiley vor reedita celebra scenă dintre Olivia Newton John şi John Travolta din filmul ”Grease”, Anda Adam va interpreta piesa ”New York, New York”, cu Victor Slav în chip de statuie a libertăţii, Piticu şi Adriela vor fi, preţ de cîteva minute, Fred Astaire şi Ginger Rogers, după care Laura Cosoi şi Adriela vor pune în scenă un tango pasional… la feminin.

Loredana va interpreta cel mai recent single al său, ”Tzuki”, dar şi alte melodii populare, va dansa alături de baletul emisiunii ”Dansez pentru tine” şi va parodia împreună cu Piticu, Omu Negru şi Francezu de la Simplu un dans marca Beyonce.

Mai mult, Loredana se va întîlni pe scenă cu State şi Flăcărica, celebrele personaje din producţia ”Regina” de la Acasă TV. Măruţă va afla că are două noi Veveriţe: Romică Ţociu şi Cornel Palade.

La finalul spectacolului îşi face apariţia chiar Andra, care vine special pentru a-şi susţine soţul şi pentru a-i dedica o melodie. Nu va lipsi nici umorul de calitate, iar telespectatorii vor rîde în hohote urmărind scenetele în care joacă Nicoleta Luciu, Alina Chivulescu, Ela Prodan, Haralambie Gromoşteanu, Gigi Ifrim, Andreea Doinea şi mulţi alţii