Un hoț a returnat 800 de dolari, furați în anii ’80

De: Gabriela Voicu / 19.03.2013, 15:45
Un hoț a returnat 800 de dolari, furați în anii '80
Un american cuprins de remușcări a returnat 800 $, pe care îi furase în urmă cu 30 de ani.

Un hoț din SUA care furase 800 $ dintr-un magazin din Michigan în anii ’80 a fost cuprins de remușcări, așa că a returnat recent suma respectivă și ceva în plus.

Acesta nu și-a dezvăluit identitatea, însă a trimis un bilet, însoțit de 1.200 $, către departamentul de poliție din Hastings.

Tâlharul a admis că intrase prin efracție într-un magazin Middle Mart, în urmă cu 30 de ani. În scrisoarea sa, plină de greșeli gramaticale, omul a cerut ajutor pentru a găsi o persoană căreia îi datorează bani. El a mărturisit că îi pare foarte rău pentru fapta comisă și că de atunci a trăit cu regrete.

Scrisoarea nu era semnată și nu avea adresa expeditorului.

Cu toate că bărbatul a trimis mai mulți bani decât furase, cei 800 $ ar fi valorat astăzi 1.800 $, nu 1.200 $, cât a returnat el.

Fostul proprietar al magazinului păgubit a confirmat că fusese jefuit în perioada în care hoțul spune că a comis fapta. Acesta a vândut spațiul comercial în 1988.

Polițiștii americani au declarat că nu vor redeschide ancheta în acest caz, având în vedere că a trecut atât de mult timp, dar au recunoscut că au fost surprinși de gestul hoțului.