Un iepure în flacari arunca în aer un club sportiv

Apropo.ro / 13.08.2004, 16:39
Un iepure în flacari arunca în aer un club sportiv
Un iepure incendiat din greșeala, în timpul aprinderii unui foc de tabara, la un club din Marea Britanie, s-a "razbunat" ascunzîndu-se sub baraca paznicului și provocînd o explozie care a distrus echipamente în valoare de 60.000 de lire sterline, relateaza The Telegraph online.

Un iepure incendiat din greșeala, în timpul aprinderii unui foc de tabara, la un club din Marea Britanie, s-a „razbunat” ascunzîndu-se sub baraca paznicului și provocînd o explozie care a distrus echipamente în valoare de 60.000 de lire sterline, relateaza The Telegraph online.

Incidentul s-a produs în incinta unui club de cricket vechi de 150 de ani, din localitatea Devizez.

Iepurele a sarit din foc cu coada cuprinsa de flacari și a disparut instantaneu sub baraca paznicului.

„Un voluntar a dat foc lemnelor și a turnat parafina pentru ca acestea sa arda mai repede. Imediat, un iepure a sarit ca împușcat din mijlocului focului. Probabil ca, din greșeala, persoana respectiva l-a udat și pe el cu parafina, motiv pentru care animalul a luat foc la fel de repede. Am alergat sa vedem unde se ascunde, dar nu l-am mai gasit. Ne-am dat seama ca a intrat în baraca deoarece, la scurt timp, aceasta a izbucnit în flacari”, a explicat un oficial al clubului.

La fața locului au ajuns 11 pompieri, care însa nu au reușit sa salveze mai nimic din ce se afla înauntru: echipamente sportive și cîteva mașini de tuns iarba. În plus, în incendiu a pierit și iepurele.

„Cînd le-am povestit pompierilor cum a început totul, aceștia au izbucnit în rîs”, a mai spus sursa citata.

Explozia a mai distrus și conexiunile cu noua tabela electronica de marcaj a clubului.

Mediafax

Tags: