Un imigrant din SUA a câștigat un premiu FABULOS la loterie

De: Gabriela Voicu / 27.03.2013, 09:56
Un imigrant din SUA a câștigat un premiu FABULOS la loterie
Un imigrant din Republica Dominicană care locuiește în SUA a câștigat unul dintre cele mai mari câștiguri din istoria loteriei americane.

Un imigrant din Republica Dominicană care locuiește în New Jersey, SUA, a câștigat 338 de milioane de dolari la loteria americană, unul dintre cele mai mari câștiguri din istoria jocului.

Biletul câștigător a fost cumpărat de Pedro Quezada, în vârstă de 44 de ani, care locuiește în Passaic, un oraș de 70.000 de locuitori.

„Sunt un om norocos pentru că vorbesc mereu despre Dumnezeu și pentru că el este mereu prezent în sufletul meu. Viața mea se va schimba mult cu atâția bani, însă inima mea nu se va schimba”, a asigurat Pedro, proprietarul unui magazin alimentar gestionat de unul dintre copii săi.

Conform loteriei Powerball, bărbatul ar trebui să obțină în total între 152 și 221 de milioane de dolari după plata impozitelor federale și locale.

Cel mai mare câștig oferit de loteria americană s-a ridicat la 640 de milioane de dolari și a fost împărțit de trei jucători în martie 2012.

Alt bărbat din Chicago nu a avut norocul să se bucure de banii câștigați la loterie anul trecut, pentru că a murit otrăvit la o zi după ce a încasat câștigul.