Un indian cu doua penisuri va suferi o operație de extirpare

Apropo.ro / 21.08.2006, 18:44
Un indian cu doua penisuri va suferi o operație de extirpare
Un indian nascut cu doua penisuri perfect funcționale a acceptat sa fie internat într-un spital din New Delhi pentru a se supune unei operații de extirpare a celui de-al doilea sex, care îl împiedica sa aiba o viața normala și sa se casatoreasca, transmite AFP. Om de

Un indian nascut cu doua penisuri perfect funcționale a acceptat sa fie internat într-un spital din New Delhi pentru a se supune unei operații de extirpare a celui de-al doilea sex, care îl împiedica sa aiba o viața normala și sa se casatoreasca, transmite AFP.

Om de afaceri în vârsta de 24 de ani, el sufera de „duplicare de penis” sau „diphallus”, boala foarte rara, care apare la un barbat din 5,5 milioane.

Indianul este un caz cu atât mai special cu cât cele doua penisuri ale sale sunt „perfect funcționale”, a explicat un medic pentru revista Times din India.

„Este vorba despre o boala extrem de rara. De cele mai multe ori, în cazul acestei boli, unul dintre cele doua organe este inutil”, a spus el, adaugând ca operația de extirpare va fi foarte complexa.

Primul caz de diplhallus a fost înregistrat în 1609.

Publicația citata nu precizeaza nici identitatea pacientului, nici numele spitalului unde va fi interrnat acesta.

(Redactor: Sorina Iordan; [email protected])
Mediafax