Un înger de la Victoria”s Secret s-a dezbrăcat în exclusivitate pentru români

De: Gabriela Voicu / 20.12.2013, 15:54
Un înger de la Victoria''s Secret s-a dezbrăcat în exclusivitate pentru români
În noul număr al reviste GQ vă întâlniți cu Isabeli Fontana, unul dintre râvniții îngeri de la Victoria''s Secret și, totodată, unul dintre supermodele în vogă ale momentului.

În noul număr al reviste GQ vă întâlniți cu Isabeli Fontana, unul dintre râvniții îngeri de la Victoria”s Secret și, totodată, unul dintre supermodele în vogă ale momentului.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Enigmatica braziliancă a pozat pentru renumite case de modă precum Chanel, Dolce and Gabbana, Emporio Armani, Roberto Cavalli, Valentino sau Versace, iar anul acesta o puteți admira în calendarul aniversar Pirelli, care sărbătorește 50 ani de existență.

Ce poate nu știați, încă, este că un român a convins-o să se dezbrace în exclusivitate pentru România!

James Franco

În noiembrie, Ovidiu Buta, fashion director-ul revistei GQ, a dus-o pe Isabeli în jungla braziliană. Rezultatul? Un pictorial greu de șters cu buretele, realizat într-un camion, la 52 ºC, dar și o conversație picantă despre sex, putere și cum decurge viața unuia dintre cei mai doriți îngeri din lume!

Descoperiți pictorialul integral în ediția de iarnă a revistei GQ, acum disponibil la chioșcurile de difuzare a presei. Aflați mai multe detalii despre subiectele noului număr GQ, pe www.gq.ro.