Un Italian şi soţia sa româncă îşi declară război culinar la „Chefi la cuţite”

De: Alexandra Necsoiu / 29.10.2018, 11:56
Un Italian şi soţia sa româncă îşi declară război culinar la „Chefi la cuţite”
Flavia şi Domenico Di Bari sunt soţ şi soţie şi s-au înscris în show-ul culinar de la Antena 1 pentru a demonstra că iubirea nu îi opreşte sã înceapă un război gastronomic în bucătăria de la ”Chefi la cuţite”. Astfel, în marea premieră a celui de-al şaselea sezon, difuzată luni şi marţi seară, de la 20:00, cei doi vor intra în competiţie dornici să arate că merită să treacă de preselecţii.

Deşi acasă gătesc împreună, luni seară vor fi rivali, pentru că Flavia şi Domenico îşi doresc să ajungă în echipe diferite: ”M-a pus în faţa faptului împlinit, mi-a spus doar că el s-a înscris la >. Apoi m-am înscris şi eu. Dacă ne provocăm, să ne provocăm până la capăt.”, a mărturisit aceasta încrezătoare. Domenico, pasionat de gastronomie cu experienţă în bucătăria de restaurant, este italian, însă cu toate acestea se va prezenta în faţa lui Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu cu o farfurie tipic franţuzească. În schimb, Flavia va încerca să îi demonstreze soţului că reţeta specifică din Bari, pe care a învăţat-o chiar de la el, o poate ajuta să obţină cuţitele maeştrilor de la masa jurizării.

În ediţia din seara aceasta, ce marchează marea premieră a sezonului 6, chefii vor fi faţă în faţă cu cei doi soţi care sunt gata să devină adversari. Ce soartă vor avea preparatele lor degustate pe nevăzute, care dintre ei va obţine votul de încredere al juraţilor, dar şi ce alte farfurii îşi vor găsi locul în prima ediţie a show-ului, toate de la 20:00, pe Antena 1.